вторник, 22 май 2012 г.

Джорджиа се срещна със своята любимка Цеца


Джорджиа имаше възможността да се срещне със своя идол – сръбската икона Цеца Ражнатович Новото попълнение на Diapason Records е един от първите хора, закупили билет за днешния концерт на любимата си певица в зала „Арена Армеец”, но и сред малцината, които имаха възможност да се докоснат до нея съвсем отблизо.
Чаровната брюнетка е заклета почитателка на емблематичната изпълнителка от западната ни съседка от години. Тя е била на предишната й концертна изява в България, която се състоя на Националния стадион „Васил Левски” през 2006 година. Ходила е на неин концерт в  Белград, но сега за първи път имала възможност да се срещне със своята любимка отблизо. Джорджиа не крие вълнението си от непосредствения контакт със своята фаворитка. „Тя е не само изключителна певица, но и много стилна, харизматична и интелигентна жена. Невероятна е, наистина съм много впечатлена!”, не пести суперлативи по неин адрес изпълнителката на „Върнах се”. „Сега й се възхищавам още повече!”, каза още младата надежда на Diapason Records.
Увлечението на Джорджиа по сръбската музика вероятно се дължи и на произхода й. Баба й по бащина линия, която за съжаление вече не е сред живите, е сръбкиня.


Няма коментари:

Публикуване на коментар