петък, 25 май 2012 г.

Носителка на приза „Пазител на традициите” с награда от Панаира на Занаятите в Пазарджик



 Носителката на приза „Пазител на традициите” 2011 в категория Занаятчии Мариета Недкова спечели поредната награда за таланта и майсторството си.
Недкова, която навръх Празника на славянската писменост и култура 24 май ще гостува на Клуб А.Р.И.З.-7 в София, стана носител на отличието „НАЙ-АТРАКТИВЕН МАЙСТОР” в третото поредно издание на Панаира на народните занаяти в град Пазарджик и беше удостоена с картина на известния художник Павлин Петров и диплом.
Панаирът, който стартира на 20 май и беше официално закрит на 22 май, се организира от Община Пазарджик и Регионален исторически музей – Пазарджик, с партньорството на Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите – 7 /А.Р.И.З. – 7/ и Задругата на майсторите на народни занаяти – Пловдив. Мариета Недкова стана фаворит на публиката с атрактивните си демонстрации и бе избрана за носител на приза с тайно гласуване от страна на гостите, посетителите и участниците в Панаира.
Закриването на Панаира беше съпроводено с учредяването на клуб на А.Р.И.З. – 7 в Пазарджик. Клубът ще обедини творци и занаятчии от града и региона, както и личности, които милеят за родното и се стремят да опазят традициите ни с това, което правят.

Снимки:
1 - Щандът на А.Р.И.З.-7 бе сред най-атрактивните на панаира.
2 -Мариета Недкова (третата отляво) получи поредното признание за таланта си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар